Fredag morgon

Allmänt | 2012-01-20 | 08:44:28 Kommentera här! » 0 st

Liam som har sovit till 8-9 på morrnarna vaknade 06.12 idag klarvaken och sprang raka vägen upp till sin pappa som satt och åt frukost. Själv låg jag i sängen och tänkte nej nej nej! haha Liam blir oftast på sitt bästa morgonhumör om han sover färdigt liksom och 2 timmar innan han borde kliva upp är ej att rekomendera.
Så våra i vanliga fall superlugna mornar förvandlades till mindre mysig. Några utbrott av sonen för divers saker han tyckte han borde få! som att leka 07.10 med sitt lilla kök i köket med vatten vilket mamman sa nej om och därav diskution. Nä bäst är väl om man sover färdigt på morgonen men vet inte om Liam hörde sin pappa när han klev upp för o åka och jobba.

Har i alla fall hunnit med lite av våra morgongrejer som plocka undan, bädda sängarna, Ox¨å  håller jag på och tvättar såg att de fanns minst 2 maskiner till där nere som borde köras. suck Tar tvätt aldrig slut :P

Men nu infann sig lugnet här i några minuter, Liam fick äntligen ro att sätta sig i soffan och se barntv. (han är för rädd för och somna för och sätta sig innan)

//Emma

Kommentarer

Namn:
Kom ihåg

E-mejl: (endast för mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!